emmipet hammashoito
Koirien hammashuolto on ensiarvoisen tärkeää ja totutteleminen hampaiden katsomiseen ja koskemiseen kannattaa aloittaa jo pentuna.

Säännölliset tarkastukset auttavat huomaamaan ja puuttumaan varhain mahdollisiin ongelmiin.


Emmi-Pet on lempeä, ultraääneen perustuva hampaiden puhdistusmuoto, jolla näkyvä hammaskivi saadaan hyvin tehokkaasti poistettua ilman anestesiaa.

Laitteen ultraääni on sekä ihmisen, että koiran kuuloalueen ulkopuolella.

Siksi suurin osa koirista antaa tehdä tämän hoidon, vaikka perinteinen hampaiden harjaus kotona saattaisi olla koiran mielestä epämiellyttävää.

Se ei kuitenkaan korvaa eläinlääkärin tekemää hammastarkastusta / hammashoitoja, mutta toimii erinomaisena ennaltaehkäisynä säännöllisesti tehtynä.


Emmi-Pet hammasharja lähettää ultraääniä patentoidun mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaa ultraääni-impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta hampaan pinnalle.

Hammasharja sekä hammastahna muodostavat yhdessä nanokuplia, jotka tunkeutuvat hammaskiven läpi pehmittäen sen ja näin helpottaen sen poistoa.

Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää näiden aiheuttamia suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia.


Hampaiden puhdistusväli on hyvin koirakohtainen, mutta suositus olisi vähintään neljä kertaa vuodessa. Omistajan kannattaakin kurkistella oman koiransa suuhun säännöllisesti, jotta oikea hoitoväli löytyisi helposti.


Meillä Emmi-Pet hammashoidot suorittaa Maija Nordman.

Hän on käynyt EmmiPet-koulutuksen v. 2021.

Maija tekee hoidot koiraa kuunnellen ja positiivista vahvistetta käyttäen ja opastaa juurikin oikean hoitovälin löytymisessä.

Suun kunto tarkistetaan aina ennen hoidon aloittamista.

Mikäli ennen hoitoa tai hoidon aikana ilmenee suussa, ikenissä tai hampaissa sellaista ongelmaa, joka estää hoidon tekemisen, ohjataan omistaja viemään koiransa eläinlääkäriin oikeanlaisen avun saamiseksi.


Pääset varaamaan ajan koirallesi EmmiPet- hammashoitoon täältä.